VSRM werkt samen met Mind Work Productions

In samenwerking met VSRM biedt Mind Work Productions een diversiteit aan inspiratiesessies en trainingen om organisaties te helpen hun risicoleiderschap te ontwikkelen. De expertise van Martin van Staveren op het gebied van risicoleiderschap wordt zo op een unieke manier gebundeld met psychologie en gedragsontwikkeling van Mind Work Productions.

‘De focus ligt met onze benadering niet op processen en protocollen, maar op de mens en gedrag. We richten ons op risicobewustzijn en het daaruit volgende gedrag van het individu en van teams. We helpen organisaties op deze manier met het ontwikkelen van leidinggevenden en medewerkers, om expliciet, realistisch en gestructureerd om te gaan met onzekerheden, risico’s en kansen’, aldus initiatiefnemer Stan Verstraelen van Mind Work Productions.

Deze samenwerking is ontstaan vanuit een gezamenlijk traject bij een semioverheidsinstantie, waar inmiddels meer dan 1000 leidinggevenden en medewerkers zijn getraind in het ontwikkelen van hun risicoleiderschap.

Mind Work Productions en VSRM dagen organisaties uit om de gebruikelijke manier van risicomanagement te ontwikkelen richting risicoleiderschap, voor en van iedereen in de organisatie.

‘Samen kunnen we zo ambitieuze doelen realiseren en waarde creëren in een onzekere wereld’, aldus Martin en Stan.

Lees hier meer over de gezamenlijk ontwikkelde risicoleiderschapsmodules: https://www.mindworkproductions.com/risicoleiderschap-aanpak/