Opleidingen
Meer om te lezen ... Blogs

Opleidingen

Kerndocent, in-company trainingen en congressen

NIEUW in 2019: Twee-daagse Post Masterclass Risicoleiderschap

Martin is kerndocent in de executive opleidingen Master Risicomanagement (MRM) en Master Public Management (MPM), Universiteit Twente. Ook is hij kerndocent in de Pre-Master De Ruimtemakers van Avéro Achmea en de Universiteit Twente. Dit is een innovatieve risicomanagementopleiding voor verzekeringsintermediairs en -adviseurs.

Daarnaast geeft hij gastcolleges aan de TU Delft, Nyenrode Business Universiteit, en onder andere de 2-daagse Masterclass Risicomanagement voor Gevorderden van Hogeschool Avans+.

Vanuit de Universiteit Twente begeleidt Martin ervaren managers en andere professionals met praktijkgericht onderzoek. Dit betreft het ontwikkelen risicomanagement en risicoleiderschap in diverse organisaties en sectoren, zoals een ggz-instelling, een bank, een verzekeraar, een technisch adviesbureau, een ICT bedrijf, een publiek transportbedrijf en een kerncentrale.

Ook geeft Martin veel in-company trainingen op het gebied van risicomanagement via risicogestuurd werken en risicoleiderschap. Hij is regelmatig spreker op congressen en symposia.

Enkele reacties

Hans van Moorsel, Partner MBD Advice, voormalig Regional Head of Financial Audits, Shell Group, over Risicogestuurd Werken in de GRC Workshop met de Executive Master Finance & Control, Rijksuniversiteit Groningen: 

Martin, we hebben van je presentatie genoten.''

 

Patrick van der Ham, senior adviseur Kwaliteit, Arbo & Milieu, Visser & Smit Hanab BV, over de in-company workshop Risicodenken volgens NEN-ISO9001:2015:

 

“Iedereen is heel enthousiast over de workshop en hoe jij die hebt gegeven.”